Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει για την Αθλέτικ Μπιλμπάο η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς οι Βάσκοι μετρούν ήδη τέσσερις ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τελευταία αυτή από την Βαγιεκάνο και μάλιστα με… ανατροπή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του με τους «Vallecans» στάθηκε στον παράγοντα της ψυχολογίας, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανάταση στα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Έτσι όπως κυλούσε το ματς έδειχνε πως θα τελείωνε ισόπαλο, οπότε το τελικό σκορ δεν μας αφήνει χαρούμενους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν βρισκόμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και γι αυτό θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε κρίσιμους πόντους. Κάναμε λάθη, τα οποία δεν ήταν φυσιολογικά, όμως πρέπει να αποδεχθούμε την πραγματικότητα και να κοιτάξουμε το μέλλον.

Η ψυχολογία εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Έτσι, όταν όλα πάνε καλά προχωράς πιο εύκολα μπροστά. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα από μόνοι μας για να αλλάξουμε την κατάσταση, κάνοντας την αρχή το Σάββατο με την Εϊμπάρ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης