Δημοσίευμα-«φωτιά» για την Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορεί να δηλώσει τις μεταγραφές στη La Liga»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, 22:43
Δημοσίευμα-«φωτιά» για την Μπαρτσελόνα:  «Δεν μπορεί να δηλώσει τις μεταγραφές στη La Liga»

Με τίτλο «Η Λίγκα δεν επιτρέπει στην Μπάρτσα, προς το παρόν, να δηλώσει τις μεταγραφές» η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sport» βάζει… φωτιά στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η La Liga ενημέρωσε τους «μπλαουγκράνα» ότι δεν πληρούν τις οικονομικές προϋποθέσεις, προκειμένου να δηλώσουν τις νέες τους μεταγραφές και καλούνται, πλέον, να μειώσουν κι άλλο τους μισθούς των ποδοσφαιριστών που φέρεται να είναι πολύ πάνω από το όριο και να πουλήσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές.

«Η Μπαρτσελόνα έχει τακτικές συναντήσεις με τη La Liga εδώ και εβδομάδες για να αξιολογήσει την κατάσταση. Η πραγματικότητα, είναι ότι ο σύλλογος των Μπλαουγκράνα, αυτή τη στιγμή, δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δηλώσει τις πέντε υπογραφές (Λεβαντόφσκι, Κουντέ, Κεσιέ, Κρίστενσεν, Ραφίνια) και τους δύο που έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους (Ντεμπελέ, Σέρτζι Ρομπέρτο). Η La Liga έχει ήδη ενημερώσει την οικονομική ομάδα της Μπάρτσα γι’ αυτήν την περίσταση» σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα πάντως, κατά την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, διαβεβαίωσε τον κόσμο πως ο σύλλογος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη La Liga.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, 22:49