Η Μπαρτσελόνα απάντησε στον Αμπιντάλ!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 15:50
Η Μπαρτσελόνα απάντησε στον Αμπιντάλ!
Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Ερίκ Αμπιντάλ.

Καθώς ο Γάλλος ισχυρίστηκε πως δεν πληρωνόταν κανονικά όσο διάστημα πάλευε με τον καρκίνο, οι Καταλανοί, θέλοντας να δώσουν εξηγήσεις, έκαναν γνωστές κάποιες από τις παραμέτρους του συμβολαίου του αμυντικού της Μονακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις δηλώσεις του Ερίκ Αμπιντάλ στην εφημερίδα "Equipe", η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον παίκτη και τον ατζέντη του με σκοπό να ξεκαθαρίσει τη σύγχυση που δημιουργήθηκε με τη φράση "Ο σύλλογος δεν με πλήρωνε τους μήνες που ήμουν άρρωστος".

»Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:

- Και οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν ότι ο σύλλογος τήρησε τις υποχρεώσεις που είχαν οριστεί στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

- Τον Ιανουάριο του 2012, έστω και αν ο ποδοσφαιριστής υποτροπίασε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης ύπατος δύο μήνες αργότερα, η Μπαρτσελόνα προσέφερε επέκταση και νέο συμβόλαιο στον Αμπιντάλ, το οποίο συμπεριελάμβανε σημαντικό μπόνους για την ανανέωση. Η επέκταση υπεγράφη.

-Τον Μάρτιο του 2012, όταν η ασθένεια του Αμπιντάλ επανεμφανίστηκε, ο σύλλογος δεν προχώρησε σε οψιόν που είχε υπογραφεί για ακύρωση συμβολαίου. Με αμοιβαία συμφωνία, η Μπαρτσελόνα και ο παίκτης ανέβαλαν το συμβόλαιό του μέχρι να ξεκαθαριστεί εάν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί και πάλι. Αυτό το διάστημα ο Αμπιντάλ εξακολουθούσε να παίρνει τον μηνιαίο μισθό που είχε συμφωνηθεί και μετά την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα έλαβε το αναλογικό ποσό του συμβολαίου του.

- Τον Ιούνιο του 2013, όταν το συμβόλαιό του ήταν κοντά σε ολοκλήρωση, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 17:08