Οι δύο δυο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι δεν υπήρξαν, ούτε αναμένεται να γίνουν, φίλοι.

Τουναντίον, αφού δείχνουν να συμβιβάζονται και ν’ ανταλλάσσουν μια χειραψία, μια ματιά και δυο λόγια όταν τυχαίνει να βρεθούν στον ίδιο χώρο, στο γήπεδο ή σε κάποιο γκαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ αυτό το σημείο όμως, μέχρι αυτό που περιγράφει ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ -για τον τρόπο που ο Πορτογάλος αναφέρεται στον Αργεντινό- υπάρχει απόσταση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, ο «CR7» όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποκαλεί τον Μέσι με τη λέξη motherf—r.

Ο Μπαλαγκέ γράφει χαρακτηριστικά  στο βιβλίο του “MESSI”: «Ο Ρονάλντο, προφανώς ως σύμπτωμα της ανωριμότητας που χαρακτηρίζει τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές, πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να φαίνεται γενναίος μπροστά στους συμπαίκτες του, ότι δεν φοβάται τον Μέσι και ότι δέχεται κάθε πρόκληση. Όλα δείγμα μιας ψεύτικης δύναμης, όλα ψέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με κάποιους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, που ο CR7 έχει ένα ψευδώνυμο γι’ αυτόν: motherf—r. Και αν δει πως κάποιος από την ομάδα μιλάει με τον Λέο, καταλήγει να τον βαφτίσει επίσης motherf—r».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης