Ο 20χρονος Ζαν-Κλερ Τοντιμπό είναι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε τοποθέτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετικά στον κορωνοϊό. Είμαι ασυμπτωματικός και νιώθω καλά. Είμαι σπίτι κι ακολουθώ απόλυτα το ιατρικό πρωτόκολλο. Θέλω πολύ να επιστρέψω στις προπονήσεις, αλλά πρέπει να μείνω σπίτι μέχρι να ξεπεράσω αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας και κουράγιο σε όλο τον κόσμο που περνούν αυτή την περιπέτεια» έγραψε ο Τοντιμπό, που επέστρεψε στη Βαρκελώνη μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Σάλκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του τεστ, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τις αρμόδιες ιατρικές και αθλητικές αρχές και παράλληλα προχώρησε σε εντοπισμό όλων των προσώπων με τα οποία ήρθε σε επαφή ο Τοντιμπό τις τελευταίες ημέρες, αναλαμβάνοντας να πληρώσει η ίδια τα τεστ PCR.

«Μετά τα τεστ PCR που έγιναν την Τρίτη (11/8) σε ένα γκρουπ εννέα παικτών που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους σήμερα (Τετάρτη 12/8), ένας εξ αυτών βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19. Είναι ασυμπτωματικός, σε καλή κατάσταση και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι του» ανέφερε η «Μπάρτσα» σε επίσημη ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας:

«Ο παίκτης δεν έχει έρθει σε επαφή με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που θα ταξιδέψουν αύριο (Πέμπτη 13/8) για τη Λισαβόνα». Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή (14/8) στη Λισαβόνα για τα προημιτελικά (Final-8) του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης