Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μη σκόραρε, αλλά η Γιουβέντους νίκησε (2-1) την Αταλάντα χθες στο «Mapei Stadium» και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, προσθέτοντας έτσι στη σπάνια συλλογή του «CR7» ένα τρόπαιο που του έλειπε.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους συμπλήρωσε το… παζλ όλων των πιθανών τροπαίων που θα μπορούσε να κατακτήσει στην Ιταλία, έχοντας ήδη πανηγυρίσει προηγουμένως τα πάντα στην Ισπανία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού κατέκτησε δύο τίτλους της Serie A και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας, είναι επίσης πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 29 τέρματα, μία αγωνιστική πριν το τέλος, έξι γκολ μπροστά από τον Ρομέλου Λουκάκο της Ίντερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε επίσης τα πάντα στην Ισπανία στα εννέα χρόνια του στη Ρεάλ Μαδρίτης, με δύο πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ και δύο Κύπελλα Ισπανίας, καθώς και τέσσερα Champions League, δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.

Επιπλέον κατέκτησε τρεις τίτλους της Premier League, δύο League Cup, ένα Κύπελλο και ένα Κομιούνιτι Σιλντ (Σούπερ Καπ) στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την αγγλική ομάδα πανηγύρισε επίσης το Champions League του 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα ο Πορτογάλος επιθετικός θα επικεντρωθεί στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, κατά την οποία η Γιουβέντους πρέπει να νικήσει στην Μπολόνια και να περιμένει να… σκοντάψει μία εκ των Μίλαν και Νάπολι, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης