Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο αρχικό της σχήμα θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αποψινό (22:00, Novasports Prime) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ άφησε στον πάγκο τον Πορτογάλο αστέρα, ενώ το ίδιο έπραξε και με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων», Χάρι Μαγκουάιρ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εν τω μεταξύ τεταμένο ήταν το κλίμα έξω από το «Ολντ Τράφορντ» λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα εν μέσω της πορείας διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης των Γκλέιζερς.

Οπαδοί της Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν έξω από το «Tollgate», όπου είναι το στέκι των οπαδών και φώναξαν ουκ ολίγα συνθήματα κατά των διοικούντων τον σύλλογο, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή τους από τν αγαπημένη τους ομάδας.

Εντούτοις δεν έλειψαν και τα έκτροπα, καθώς μερίδα οπαδών της Γιουνάιτεντ διέλυσε έναν μεταλλικό φράχτη, πριν επέμβουν οι Αρχές για να εμποδίσουν περισσότερους να περάσουν προς το γήπεδο.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα οπαδοί των κόκκινων διαβόλων πέταξαν ποτήρια μπύρας σε πούλμαν που πίστευαν πως μετέφερε την αποστολή της Λίβερπουλ, φωνάζοντας «δολοφόνοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποψινό ντέρμπι θα παρακολουθήσει διά ζώσης ο Κασεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος θα φοράει από εδώ και στο εξής τη φανέλα της Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8) την αγαπημένη του Ρεάλ σε ένα συγκινητικό αντίο και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στην Αγγλία και στο «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης