Ένας… μετρημένος στα λόγια του και απόλυτα… προσγειωμένος, Ρανταμέλ Φαλκάο, έκανε το ντεμπούτο του στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δείχνοντας να καταλαβαίνει απόλυτα τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, οι «μπέμπηδες» παρουσίασαν και τον Ολλανδό διεθνή αριστερό φουλ μπακ, Ντάλεϊ Μπλιντ.

Μιλώντας πολύ προσεκτικά και στην αγγλική γλώσσα, ο 28χρονος Κολομβιανός στράικερ, τόνισε: «Νοιώθω υπέροχα. Η υποδοχή που μου έγινε από όλους ήταν υπέροχη. Η προσαρμογή είναι πολύ εύκολη όταν υπάρχει στην ομάδα μία τέτοια ποιότητα παικτών», ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό τραυματισμό του που του στέρησε τη συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι απόλυτα υγιής», είπε και συνέχισε: «Ξεκίνησα να παίζω πριν από δύο μήνες στη Μονακό. Μεγάλη βελτίωση είχα τον τελευταίο μήνα. Πέτυχα γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό. Είμαι βέβαιος ότι βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και νοιώθω άνετα με το γόνατό μου».

Όπως διαβεβαίωσε ο Λουίς Φαν Γκάαλ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την άδεια εργασίας του Φαλκάο και ο παίκτης έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΚΠΡ.

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ από την πλευρά του επισήμανε: «Το σημαντικό για μένα είναι ότι μπορώ να προσφέρω σε δύο θέσεις. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ως αμυντικό χαφ. Προσωπικά αυτό που θέλω είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα, το που θα παίξω θα το κρίνει ο προπονητής. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης