Σίτι: Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Τζέκο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 20:20
Σίτι: Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Τζέκο
Για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίζει να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες ο Έντιν Τζέκο, καθώς, όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας, επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2018 με τους «πολίτες», υπογράφοντας μαζί τους νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι, είναι το δεύτερό μου σπίτι, οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση για να μείνω εδώ και γι' άλλα χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Βόσνιος στρίακερ στην ιστοσελίδα των «πολιτών», ενώ πρόσθεσε:

«Ήξερα από την αρχή πως όταν πρωτοήρθα, ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να βρω καλύτερο μέρος από εδώ. Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα, γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, το κλαμπ, την ομάδα, πολύ καλά και πιστεύω πως μπορώ να γίνω καλύτερος.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια γράψαμε ιστορία όλοι μαζί και θεωρώ πως είμαστε μόνο στην αρχή. Υπάρχουν ακόμα πολλοί στόχοι που θέλω να κατακτήσω στην καριέρα μου και γι’ αυτό είμαι στο καλύτερο μέρος κατά τη γνώμη μου. Οι οπαδοί πάντα μου έδειχναν πίστη στις δυνατότητές μου και γι’ αυτό νιώθω αγάπη τόσο για εκείνους που είναι στο Μάντσεστερ, όσο και γι’ αυτούς που είναι παγκοσμίως».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014, 20:54