«Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ξανά. Δεν χρειάζεται να ξεκουραστώ ή να σκεφτώ όπως συμβαίνει συνήθως. Είμαι έτοιμος».

Λόγια του Ζοσε Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι δυνατός και καλός, είμαι πραγματικά έτοιμος. Αλλά δεν θέλω να κάνω τη λάθος επιλογή. Πρέπει όμως να κάνω υπομονή. Στόχος μου είναι να ξεκινήσω ξανά το επόμενο καλοκαίρι», τόνισε και συνέχισε:

«Αυτό που λέω πάντα είναι ότι το καλύτερο πράγμα που έχει το ποδόσφαιρο είναι οι φίλαθλοι. Δεν βγάζουν λεφτά από το ποδόσφαιρο, αντίθετα ξοδεύουν χρήματα τα οποία πολλές φορές είναι αναγκαία για την οικογένειά τους. Κάνουν θυσίες εξαιτίας της αγάπης που έχουν για τον αγαπημένο τους σύλλογο. Τις περισσότερες φορές είναι δίκαιοι απέναντι στα άτομα της ομάδας τους. Οι φίλαθλοι αγαπάνε κάποιον παίκτη ή προπονητή γι αυτό που προσφέρει στον σύλλογο.

Στην περίπτωσή μου πιστεύω ότι είναι τα αποτελέσματα. Εγώ είμαι τυχερός γιατί σε κάθε ομάδα που πήγα είχα κάνει κάτι για το οποίο μπορούσα να πανηγυρίσω μαζί τους. Είμαι περήφανος που είμαι ο μόνος προπονητής με δύο ευρωπαϊκούς τελικούς τα τελευταία δύο χρόνια. Συνήθως κορυφαίοι προπονητές προπονούν τις καλύτερες ομάδες με περισσότερες δυνατότητες να φτάσουνστους τελικούς, ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης