Στην αποκάλυψη ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου τον προσεχή Ιανουάριο προχώρησε ο Τζερντάν Σακίρι, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει στους Βαυαρούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική εφημερίδα «Neue Zuercher Zeitung», τόνισε: «Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι ήθελα να φύγω, για να πάω σε ομάδα όπου θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά, όταν κάθισα και μίλησα με τους ανθρώπους της Μπάγερν, μου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι πρέπει να μείνω και το δέχτηκα. Αλλά θα μιλήσουμε και πάλι κατά τη χειμερινή διακοπή, για να δούμε που βρισκόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον προπονητή των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο 23χρονος άσος δήλωσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα, για να παίξεις καλά, είναι να έχεις καλή σχέση με τον προπονητή σου και να νιώθεις ότι σε εμπιστεύεται. Αυτό δεν συνέβαινε πάντα μαζί μου. Χρειάζομαι αυτή την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή σε αγώνες για να δείξω τις δυνατότητες μου και τι αξίζω.

Γι’ αυτό ήθελα το καλοκαίρι να δοκιμάσω κάτι νέο. Ο προπονητής μου τα γνώριζε όλα αυτά. Η σχέση μου με τον Γκουαρντιόλα είναι καλή, αλλιώς δεν θα με ξεκινούσε στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με το Ανόβερο την περασμένη εβδομάδα».

Ο Σακίρι «μετακόμισε» στην Μπάγερν το 2012 από την Βασιλεία και μέχρι στιγμής μετράει 48 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα και 10 τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης