Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Τετάρτη την Σαχτάρ Ντόνετσκ, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων (η πρώτη είχε λήξει 0-0) για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον προπονητή των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, να υπαινίσσεται στην συνέντευξη Τύπου πως ενδεχόμενος αποκλεισμός θα ισοδυναμεί με απόλυσή του.

Συγκεκριμένα ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε σχετικά με την ρεβάνς με τους Ουκρανούς: «Ξέρω τι θα γίνει αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Γνωρίζω σε τι κατάσταση είμαστε και καταλαβαίνω πως θα είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αν δεν φτάσουμε στα προημιτελικά του θεσμού. Μπορεί να είμαι ένας νεαρός προπονητής, αλλά ξέρω τι να περιμένω». Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ απλό, πρέπει να νικήσουμε, αφού η Σαχτάρ θα προκριθεί σε οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ. Είμαι πάντως αισιόδοξος και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν του Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν, με την οποία πέρσι κατέκτησε το ντάμπλ, κάτι που είναι πολύ πιθανόν να επαναλάβει και φέτος, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης