Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, αποκάλυψε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρίσκεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Βαυαρών, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα, ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα τελειώσει την καριέρα του στον σύλλογο του Μονάχου.

Ο Χάινερ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sport1 ότι η Μπάγερν δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Χάαλαντ «επειδή έχουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι». Ο 33χρονος Πολωνός επιθετικός, έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το 2023 και οι υπεύθυνοι του συλλόγου «του είπαν αρκετές φορές ότι τον εκτιμούν πολύ», είπε ο Χάινερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 21χρονος Χάαλαντ, έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2024, αλλά θα μπορούσε να φύγει το 2022 όταν ενεργοποιηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του για ένα ποσό της τάξης των 75-80 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός άσος, έχει σημειώει 76 γκολ σε 75 εμφανίσεις με την Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020 και θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη σήμερα.

Ο ατζέντης του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε πρόσφατα, ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ερλινγκ να φύγει από τον σύλλογό του στο τέλος της σεζόν», αναφέροντας τις Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι ως τους συλλόγους που θα μποορύσαν να τον αποκτήσουν.

Όμως ο Χάινερ, τόνισε ότι άπαντες στην Μπάγερν είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος αποκτήθηκε το 2014 από την Ντόρτμουντ. Ο «Λέβα» είναι αυτήν την στιγμή πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα με 19 γκολ και έχει σκοράρει 324 φορές σε 354 εμφανίσεις για τους Βαυαρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης