Τη συμφωνία με την Φιορεντίνα για την παραχώρηση του Λούκα Γιόβιτς ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την απόκτησή του ανακοίνωσαν και οι «βιόλα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας ευχαρίστησαν τον 25χρονο διεθνή Σέρβο επιθετικό, «για την προσφορά και την αφοσίωσή του στο διάστημα που ήταν μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε ένα Champions League, 2 πρωταθλήματα και δύο Super Cup. Η Ρεάλ Μαδρίτης εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του ό,τι καλύτερο σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής του.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απόκτηση του Γιόβιτς ανακοίνωσε και η Φιορεντίνα. «Ο σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης σε μόνιμη βάση.

Γεννημένος στην πόλη της Βοσνίας, Μπιγιέλινα στις 23/12/1997, ο Γιόβιτς προήλθε από τα τμήματα του Ερυθρού Αστέρα πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα που τον έφερε σε Μπενφίκα, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νέος σέντερ φορ των “βιόλα”, ο οποίος μετρά 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, φέρνει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα μας, έχοντας κατακτήσει το Champions League και το Κύπελλο Γερμανίας μία φορά και δύο φορές τον τίτλο της La Liga και το Super Cup Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος μετρά επίσης 9 γκολ σε 26 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης