Στο Μάντσεστερ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Σίτι και από τη μεριά των «μερένχες» μίλησε ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε αισιόδοξοι και θα βγούμε στο γήπεδο με σκοπό να κυνηγήσουμε τη νίκη. Έχουμε μελετήσει τα λάθη που κάναμε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και νομίζω πως, αν εμφανιστούμε ενωμένοι και συμπαγείς, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να φύγουμε με τη νίκη από το Μάντσεστερ» ανέφερε αρχικά ο αριστερός μέσος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέτοια παιχνίδια είναι ο λόγος που νιώθεις τυχερός που είσαι ποδοσφαιριστής. Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε την ευκαιρία να αγωνιζόμαστε σε τέτοιους είδους ματς και να διεκδικούμε τρόπαια. Θα είναι ένα μεγάλο ματς και σε όλους μας αρέσουν τέτοιες καταστάσεις. Θέλουμε να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να καταφέρουμε να γυρίσουμε με το πλεονέκτημα στη Μαδρίτη. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο».

Ο Μπέιλ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως είναι ιδιαίτερο να αγωνίζεται στη Βρετανία: «Αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Περιμένω μια όμορφη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Σίτι. Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω κάτι. Παίζω ποδόσφαιρο πολλά χρόνια».

Για τη σχέση του με τον Ρονάλντο δήλωσε: «Ο Τύπος φαντάζεται πράγματα που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Το πιο σημαντικό είναι η δουλειά μας ως ποδοσφαιριστές και σε αυτό συγκεντρωνόμαστε και οι δύο. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα και να κατακτάμε τρόπαια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρουσία του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό απ’ όταν ανέλαβε ο Ζιντάν. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας έχει επιστρέψει μεγαλύτερη ελευθερία στον τρόπο παιχνιδιού μας. Νομίζω αυτό είναι το μυστικό του για να μας βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης