Την υπόσχεση πως θα βρει τον παλιό του καλό εαυτό έδωσε ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη «θητεία» του στη νέα ομάδα του με έναν τραυματισμό, ωστόσο πλέον δηλώνει πανέτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτόν στη «βασίλισσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπριζ για το Champions League, αναφέρθηκε τόσο στη Ρεάλ όσο και στον εαυτό του και δεν απέφυγε την αυτοκριτική.

«Γνωρίζω πως όλοι περιμένουν πολλά από μένα και ξέρω πως μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα. Είμαι από αυτούς που θα κάνουν κριτική στον εαυτό τους και λέω πως δεν είναι όλα τέλεια αυτή τη στιγμή.

Όμως τώρα βρίσκομαι στο 100% και θα δώσω το μέγιστο που μπορώ στους αγώνες που ακολουθούν» τόνισε με έμφαση ο Αζάρ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν είμαι πλέον τραυματίας, είμαι 100% έτοιμος. Θέλω να πετύχω γκολ και, όταν αρχίσω να το κάνω, τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή μου λείπουν τα γκολ και οι ασίστ για να ανακάμψω. Πρέπει να γίνω “γκαλάκτικο”, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα δείξει στον κόσμο ότι έγινα.

Πιστεύω σε μένα και μπορώ να δείξω ότι είμαι ο καλύτερος και ότι μπορώ να δώσω το μέγιστο μέσα στο γήπεδο και στην προπόνηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης