Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα πρόταση στον Σέρχιο Ράμος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 09:43
Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα πρόταση στον Σέρχιο Ράμος

Παραμένει το ερωτηματικό για τον αρχηγό... Ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την 1η του περασμένου Ιανουαρίου, ο διάσημος αρχηγός της «βασίλισσας» είναι ελεύθερος να συζητήσει με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για εκείνον, λίγους μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ρεάλ.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας έκανε νέα πρόταση στον 34χρονο αμυντικό. Αυτή αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν χρόνο, ενώ ο Ράμος επιθυμεί δύο. Ωστόσο η προσφορά της Ρεάλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το δεύτερο έτος, αλλά αυτό το θέμα το αφήνουν ανοιχτό να συζητηθεί το καλοκαίρι του 2022, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία. Επίσης, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η πρόταση της «βασίλισσας» είναι να μην υπάρξει τελικά μείωση των αποδοχών του Ράμος, αλλά να συνεχίσει να λαμβάνει τα ίδια χρήματα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως κι αυτή την πρόταση ο Ράμος δύσκολα θα την αποδεχτεί και κοιτάει προς Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την ένταξή του στον σύλλογο, το 2005, ο Ράμος μετρά συνολικά 667 εμφανίσεις με τον σύλλογο, έχοντας σκοράρει 100 γκολ και μοιράσει 40 ασίστ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 10:14