Στη Ζαλγκίριο Αρένα, για να παρακολουθήσει τον τελικό της Euroleague με τον Ολυμπιακό θα βρίσκεται την Κυριακή (21/5) ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει αυθημερόν στο Κάουνας, από τη Μαδρίτη, για να υποστηρίξει τον Τσους Ματέο και τους παίκτες του στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Πειραιά. Στόχος της «βασίλισσας» είναι η κατάκτηση του 11ου τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Ιστορία της.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στα VIP της Ζαλγκίριο Αρένα ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε. Η τελευταία φορά που παρακολούθησε το φάιναλ φορ της Euroleague ήταν το 2015, όταν και τότε στον τελικό βρέθηκαν αντίπαλοι η Ρεάλ Μαδίτης και ο Ολυμπιακός. Kι αυτό γιατί το φάιναλ φορ του 2015 έλαβε χώρα στην ισπανική πρωτεύουσα και δεν είχε να μετακινηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν παρούσα σε τέσσερα φάιναλ φορ (2017, 2018, 2019, 2022 πριν από το φετινό (αυτό του Κάουνας είναι το 5ο της έκτοτε), αλλά ο βασιλιάς Φελίπε δεν μετέβη σε Κωνσταντινούπολη (2017), Βελιγράδι (2018 & 2022) και Βιτόρια (2019) αντίστοιχα.

Εξάλλου, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας (“La Casa Real”) ταξιδεύει χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για ευνόητους λόγους, οπότε ακόμη κι αν ο βασιλιάς Φελίπε αποφασίσει να υποστηρίξει από τη Ζαλγκίριο Αρένα τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό θα γίνει γνωστό την τελευταία στιγμή της άφιξής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης