Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει πίσω τη φετινή σεζόν τονίζει ότι η Τσέλσι δίνει ένα ντέρμπι, απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Το παιχνίδι που έρχεται θα είναι πραγματικά σημαντικό. Δεν θα πάμε να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι 11 πόντους πίσω μας, αλλά απέναντι στους πρωταθλητές. Αντιμετωπίζουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μακάρι να φτάσω τις 100 νίκες μου στην Premier League σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Πορτογάλος για το ντέρμπι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» και συνέχισε αναφερόμενος στον Μάτιτς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι σίγουρος πως η έλευση του Μάτιτς θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που ήρθε τώρα, έτσι θα έχει χρόνο να προσαρμοστεί για τη νέα σεζόν. Κατά τη γνώμη μου το προφίλ του είναι τέλειο αλλά δεν θα ξεκινήσει βασικός με τη Γιουνάιτεντ από σεβασμό προς τους παίκτες που υπήρχαν ήδη στην ομάδα. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε με το ζόρι τον τίτλο, χτίζουμε μία ομάδα για το μέλλον. Θα παλέψουμε πάντως μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Θα ήθελα να παίξουν εναντίον μας οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι. Μου αρέσει να αντιμετωπίζω τους πιο δυνατούς παίκτες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης