Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χαράλαμπος Ζελενίτσας ανακοίνωσε την Τρίτη τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Παίδων (Κ-16) για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Aegean Cup», που διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας από τις 20 έως τις 25 Ιανουαρίου 2014.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, την Ουκρανία και τη διοργανώτρια χώρα, ενώ στον 2ο όμιλο συμμετέχουν οι Γαλλία, Αμερική, Σκωτία και Νορβηγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων θα προκριθούν στον τελικό του τουρνουά (25/1, 15:00), ενώ οι δεύτερες θα παίξουν στο μικρό τελικό την ίδια ημέρα (12:00).

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι: Ιακωβίδης (Άρης), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Μπέτσας, Νικολάου, Λάμπρου, Κιρτζιαλίδης (Ολυμπιακός), Γιαννούτσος, Αντωνίου (ΑΕΚ), Βαλμάς, Πίσπας (Παναθηναϊκός), Σταθόπουλος (Τβέντε), Χαρκουτσάκης (Εργοτέλης), Ευαγγέλου (Πανιώνιος), Αγιασιώτης (Ντόρτμουντ), Σαχπαζίδης (Σάλκε), Νάτσος, Λημνιός (Ατρόμητος) και Μούργος (Ακαδημία Επιλέκτων).

Το πρόγραμμα της Εθνικής:
20/1 (14:30) Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα
21/1 (12:00) Ελλάδα-Ουκρανία
23/1 (14:30) Τουρκία-Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης