«Είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική Ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 21:21
«Είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική Ομάδα»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι η Ελλάδα θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

«Είμαστε υπερήφανοι για την Εθνική Ομάδα, που είναι παρούσα σε μια παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση και αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διατηρεί τη σταθερά ανοδική πορεία του μέσα στο διεθνή ανταγωνισμό. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν το παν για να διακριθούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και η ΕΠΟ θα είναι δίπλα τους, όπως πάντα, για να διαμορφώσει τις ιδανικότερες συνθήκες προετοιμασίας τους», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και συνέχισε:

«Η ομάδα μας έχει επιτελέσει ήδη το καθήκον της που ήταν η πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στη διάρκεια της κλήρωσης δεν είχαμε αγωνία για τους προσεχείς αντιπάλους μας στην τελική φάση. Στόχος, βέβαια, είναι πλέον η πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά πρωτίστως μας ενδιαφέρει να απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές μας και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 21:25