Με δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο τεχνικός της «Ένωσης», Νίκος Κωστένογλου χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη (2-0) των Πειραιωτών.

«Δεν δέχομαι ότι αιφνιδιαστήκαμε. Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και μπήκε πιο δυνατά ο αντίπαλος. Ήταν πολύ καλύτερος στα πρώτα 15 λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα γκολ, ενώ είχαμε μία ευκαιρία με τον Λυμπερόπουλο στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς, όπου είχαμε και την ευκαιρία με τον Σιαλμά. Αλλά θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός.

Προσπαθήσαμε αλλά αυτό δεν έφτανε. Τώρα, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Να προετοιμαστούμε για το ματς της άλλης εβδομάδας. Έχουμε να παίξουμε και άλλες αγωνιστικές και να μπούμε στα πλέι οφ.

Αυτοί είναι και οι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας. Μόνο με σοβαρότητα θα τον πετύχουμε αυτόν το στόχο», είπε αρχικά ο «Κωστέ» και πρόσθεσε:

«Έχουμε βελτιωθεί γενικά. Οι στόχοι από την αρχή ήταν να μπούμε στην πρώτη πεντάδα. Αλλά αυτό θα γίνει με σοβαρό τρόπο, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η εικόνα στα πρώτα 15 λεπτά δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης