Tι κι αν έπαιζε στο «σπίτι» του, τι κι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 35’, λόγω της αποβολής του Γιάκομπ.

Ο Πανιώνιος σε έναν ακόμη παιχνίδι (ένατο συνεχόμενο) δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Μετά τη νέα του γκέλα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μπουμπένκο έχει έναν λιγότερο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον Πανιώνιο στο 19’ ο Μπάλαμπαν σούταρε από το ύψος της περιοχής, ωστόσο ο Φερνάντεζ, όντας σε ετοιμότητα, μπλόκαρε την μπάλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Ηρακλή, ο οποίος απείλησε, με τον Ανδριόλα, ωστόσο να εξουδετερώνει την παράλληλη σέντρα του Γιάντση, πριν δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του.

Στο 29’ και πάλι ο πορτιέρο της ομάδας της Νέας Σμύρνης έδειξε τα ρεφλέξ του, αποκρούοντας δυνατό σουτ του Επστάιν και κρατώντας το μηδέν.

Η ομάδα του Μπουμπέμκο, παρά το γεγονός ότι στο 35’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γιάκομπ με δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα συνέχισε να έχει το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι.

Μάλιστα στο 44’ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, εντούτοις ο διαιτητής του αγώνα, Σωτηρόπουλος σταμάτησε την φάση στην εξέλιξη της οποίας ο Επστάιν σκόραρε κανονικά, καταλογίζοντας φάουλ υπέρ του Ηρακλή στην αρχή της φάσης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 48` ο Μανιάτης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού η κεφαλιά που έπιασε έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντεζ.
 
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 52’ η ομάδα του Παράσχου έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει το 1-0, ωστόσο το σουτ του Μανιάτη έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Φερνάντεζ.

Δύο λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα από αριστερά, ο Σιόβας έπιασε καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Εν συνεχεία ο ρυθμός στην αναμέτρηση έπεσε και η μοναδική αξιόλογη φάση που δημιουργήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξη ήταν αυτή του Κουμορτζί στο 82’.

Ο Αφρικανός μέσος του Πανιώνιου, όντας σε εξαιρετική θέση και από το ύψος του πέναλτι, σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Φερνάντεζ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες Μανιάτης, Λάτκα, Σαρακατσάνος, Γιακομπ

Κόκκινες:
Γιακομπ (δεύτερη κίτρινη)

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος):
Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον (76` Μπουβάλ), Λάτκα, Ομο (46` Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ (39` Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Σιόβας, Τζαβέλας.

Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο):
Φερνάντεζ, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Μάρτος, Μάρα (60` Παπαστεριανός), Ηλιάδης, Κονέ (81` Καρλίνιος), Γιακομπ, Επστάιν, Πίτου Γκαρσία (90` Κομπαγιάσι).