Η επιστροφή του Ντελρόι Τζέιμς στην ΑΕΚ είναι γεγονός, με τον έμπειρο φόργουορντ να πραγματοποιεί -εκτός απροόπτου- το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (6/1, 19:30), για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

O 31χρονος ντύνεται για δεύτερη φορά στα «κιτρινόμαυρα», με την πρώτη θητεία του να κρίνεται άκρως επιτυχημένη, καθώς είχε συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League από την ΑΕΚ.

Ο Τζέιμς, ο οποίος δεσμεύτηκε με την Ένωση μέχρι το 2020, αναμένεται αύριο στην Αθήνα, ενώ με την απόκτηση του ενισχύεται ακόμη περισσότερο η φροντ λάιν της «Βασίλισσας».

«Αισθάνομαι υπέροχα, που επιστρέφω… σπίτι μου. Θέλω να “ χτίσω” πάνω στην περσινή εκπληκτική χρονιά που είχαμε. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ΑΕΚ να πετύχει τους εφετινούς στόχους της», είπε αρχικά ο Τζέιμς στις πρώτες του δηλώσεις που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΚΕ και πρόσθεσε:

«Έχω λάβει πάρα πολύ αγάπη απ’ όλους στην ομάδα. Είναι κάτι, που δεν περίμενα στο βαθμό αυτό, και είμαι έτοιμος να τους το ανταποδώσω. Είμαι έτοιμος να παλέψω ξανά για την ΑΕΚ. Περιμένω να “εισπράξω” το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη από τον κόσμο της ΑΕΚ. Έτοιμος για τη “Βασίλισσα”».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Εκ των πρωταγωνιστών της περσινής θεαματικής πορείας της «Βασίλισσας», ο Ντελρόι Τζέιμς, επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι υπέγραψε σήμερα (02/01) συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, ο Ντελρόι Τζέιμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα αύριο (03/01)».