Μπουρούσης για ΑΕΚ: «Δεν θα έρθω να παίξω για έναν μήνα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 16:50
Μπουρούσης για ΑΕΚ: «Δεν θα έρθω να παίξω για έναν μήνα»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ μίλησε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπουρούσης, αποκαλύπτοντας ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή με την ομάδα, που συστήθηκε στο μπασκετικό κοινό.

Πάντως ο διεθνής σέντερ επισήμανε ότι θα τον ενδιέφερε να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της «Ένωσης» με συγκεκριμένους όρους, εννοώντας ότι επιθυμεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει να προβλέπει και την ερχόμενη σεζόν.

«Για να υπάρχει διάθεση πρέπει να μιλήσουμε στο δια ταύτα. Δεν θα έρθω να παίξω για έναν μήνα εδώ. Και πέρσι με ήθελε ο κύριος Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο. Δεν ρισκάρω για έναν μήνα.

Δεν είναι καθόλου εύκολο το κινέζικο πρωτάθλημα. Ήμουν κουρασμένος μετά το τέλος της σεζόν στην Κίνα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έχω λόγο να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα. Για να είμαι ειλικρινής και δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά. Υπήρχε μία επαφή για το εάν με ενδιαφέρει να παίξω.

Δεν έχουμε μιλήσει περαιτέρω για κάτι ουσιώδες. Μπορεί τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε. Εδώ είμαστε και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει στο μέλλον.

Έχω ενημερώσει ότι υπάρχουν ομάδες στην Κίνα που μπορώ να αγωνιστώ και του χρόνου. Σίγουρα κοιτάζω την Ευρωλίγκα για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο.

Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω. Συγχαρητήρια για την ΑΕΚ, για την πορεία της. Ξέρεις πόσο με έχει βοηθήσει, έχω απεριόριστο σεβασμό στην ομάδα. Βγάζει υγεία το πρότζεκτ της ΑΕΚ, έχει όνειρα ο πρόεδρος της ΑΕΚ και το απέδειξε πέρυσι».

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει αν εννοεί ότι πρέπει να προκύπτει προοπτική και για την επόμενη σεζόν από το συμβόλαιο που θα υπογράψει απάντησε: «Αυτό είναι αυτονόητο».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 17:10