«Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε την Μπούργκος»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 16:52
«Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε την Μπούργκος»

Στην κρισιμότητα του αγώνα με την Μπούργκος (13/11, 19.00) στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος μεταξύ άλλων απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Ένωσης να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

«Είναι δεδομένο ότι έχουμε επιστροφές που είναι σημαντικές για εμάς. Αλλάξαμε την διάθεση στην άμυνα και μέσα από τις νίκες έχουμε βρει καλύτερη ψυχολογία. Εκείνες οι ήττες αλλά και οι νίκες τώρα δεν πρέπει να μας δημιουργήσουν ενθουσιασμό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Η τακτική μας είναι ίδια από την πρώτη μέρα προετοιμασίας. Για να βγει η τακτική πρέπει να έχουμε το κατάλληλο υλικό. Δεν μπορείς να εκτελέσει αυτό που θες χωρίς βασικούς παίκτες. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό θέλει χρόνο» ανέφερε αρχικά ο κόουτς της «Ένωσης».

Ερωτηθείς για τον Γιάνκοβιτς ανέφερε: «Ο Βλάντο είναι ένας Έλληνας παίκτης και κάθε καλός παίκτης Έλληνας μας ενδιαφέρει. έχει και τη διάθεση και τη εμπειρία να μας βοηθήσει. Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση. Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι για τον Γιάνκοβιτς».

Κληθείς να μιλήσει για την Μπούργκος τόνισε: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η Μπούργκος είναι εξαιρετική ομάδα με πλήρες ρόστερ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε το πλεονέκτημα που μας έδωσε η νίκη κόντρα στην Μπαντίρμα και θέλουμε όσο περισσότερη βοήθεια γίνεται από τον κόσμο». 

Τέλος αναφερόμενος στους αριθμούς της ΑΕΚ επισήμανε: «Τα νούμερα είναι για να αλλάζουν και να τα βελτιώνεις. Δεν μπορώ να πω ότι παίζουμε με τα νούμερα. Όλα μας απασχολούν για να βελτιωθούμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 17:29