Κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Περιβόλας (Σάββατο, 18:00), θα ολοκληρώσει ο Απόλλωνας τις εμφανίσεις του στην κανονική περίοδο της φετινής Α1. Για την αναμέτρηση ο Νίκος Βετούλας τόνισε ότι στόχος των Αχαιών είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί.

«Είναι ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και για εμάς. Έχουμε καταφέρει την είσοδό μας στα play offs για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βετούλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φόργουορντ των Αχαιών, Ανδρέας Οικονομόπουλος, τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι – γιορτή για τον Απόλλωνα. Ο κόσμος μας πρέπει να έλθει στο γήπεδο και να το απολαύσει. Θέλουμε να κλείσει με όμορφο τρόπο η χρονιά, μέχρι την έναρξη των play offs. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης