«Τα χρέη της ΚΑΕ Άρης είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια»

«Τα χρέη της ΚΑΕ Άρης είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια»
Ο Γιάννης Ψηφίδης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Άρης, τονίζοντας ότι τα χρέη είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Ο προέδρου του ερασιτέχνη Άρη δήλωσε:

«Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει για τις αμοιβές των παικτών, μετά από το τουρνικέ θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα και θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για τους παίκτες της ομάδας. Δεν έχουμε σχέση με τα εισιτήρια, για θέματα ασφαλείας δεν θέλουμε να εμπλέξουμε τα πράγματα. Παίκτες και προπονητικό τιμ, ότι μαζέψουμε να το πάρουν τα παιδιά για να λειτουργήσουν και εκείνοι.

Το πράγμα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε κάνει γενική συνέλευσή έχει βγει επιτροπή που θα συνομιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη και της ανώνυμης εταιρίας, Την επόμενη Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης. Τα χρέη της ΚΑΕ αυτή τι στιγμή είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια. Εμείς σαν συμβούλιο είναι ώρα μας που ξεφεύγουμε από την διαχείριση των πραγμάτων και πρέπει να δράσουμε και το κάνουμε, είμαστε κοντά στον Άρη μας και στο μπάσκετ μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, 19:21