Παρελθόν αποτελεί ο Λέο Βέστερμαν από τη Φενερμπαχτσέ και πλέον μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ντυθεί στα χρώματα της Μπαρτσελόνα ο Γάλλος πόιντ γκαρντ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/12), η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, αποχαιρέτησε τον Βέστερμαν με τα εξής λόγια: «Η συνεργασία μας με τον Γάλλο πλέι μέικερ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ από τη σεζόν 2019-20, λύθηκε κοινή συναινέσει και οι δρόμοι μας χώρισαν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λέο Βέστερμαν για τη συμβολή του στην οικογένεια της Φενερμπαχτσέ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Φενέρ, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, δεν υπολόγιζε στον Βέστερμαν, με τους Καταλανούς να εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Γάλλος πόιντ γκαρντ αγωνίστηκε μόνο στους 9 από τους 15 συνολικά αγώνες που έχει δώσει ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης στη Euroleague την τρέχουσα σεζόν.

Σε αυτούς τους 9 αγώνες με τη φανέλα της Euroleague φέτος, ο Λέο Βέστερμαν είχε μέσο όρο 4,8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Βιλερμπάν, Παρτιζάν, Λιμόζ, Ζαλγκίρις Κάουνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενερμπαχτσέ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης