Ιταλία: Με κορωνοϊό ο Σκόλα και 11 μέλη της Βαρέζε

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 16:21
Ιταλία: Με κορωνοϊό ο Σκόλα και 11 μέλη της Βαρέζε

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την ομάδα μπάσκετ της Βαρέζε, καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε 12 κρούσματα της Covid-19 μεταξύ των μελών της. Στη σχετική ανακοίνωση δεν δημοσιοποιούνται τα ονόματα των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ωστόσο τονίζεται πως ενεργοποιήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

Σε ό,τι όσον αφορά τους προσβληθέντες, αναφέρεται ότι κάποιοι από αυτούς έχουν ήπια συμπτώματα και υπογραμμίζεται ότι όλοι έχουν μπει σε απομόνωση. Δεδομένης της έκτασης των κρουσμάτων κορωνοϊού στο «στρατόπεδο» του συλλόγου, αναβλήθηκε η σημερινή αναμέτρηση των «μπιανκορόσι» με την Τριέστε για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ΜΜΕ από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ένα από τα μέλη της Βαρέζε που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό είναι και ο Λουίς Σκόλα. Ο 40χρονος άσος, ο οποίος οδήγησε την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό της Βαρέζε, ύστερα από μια σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 16:23