Την Τρίτη (4/6) θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ανάμεσα στους εκπροσώπους των 14 ομάδων της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Το ραντεβού ορίστηκε για τις 15:30 και βέβαια η πρόσκληση έχει αποσταλεί από τη Λίγκα και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικά θέματα συζήτησης θα είναι οι αλλαγές στη διαιτησία, η αυστηροποίηση του πειθαρχικού πλαισίου για παραπτώματα των ιδιοκτητών, των παραγόντων των ΚΑΕ και όλων των εμπλεκομένων στο πρωτάθλημα και η σύναψη χορηγικών συμφωνιών, ανάμεσα σε άλλα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ της Τρίτης (4/6) δεν θα συζητηθεί το θέμα της αύξησης των ομάδων της Α1 από 14 σε 16 από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-20), καθώς το αίτημα αυτό έχει δρομολογηθεί, με επιστολή αρχικά του ΕΣΑΚΕ προς την ΕΟΚ και εν συνεχεία με επίσημο αίτημα από την Ομοσπονδία στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Καθώς, όμως, η Βουλή αναμένεται να κλείσει στις 10 Ιουνίου, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, το χρονικό περιθώριο των επτά ημερών δεν φαίνεται επαρκές για να προλάβει έως τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να περάσει σχετική τροπολογία, καθώς απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης