Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) για την εθνική ομάδα μπάσκετ των Παίδων, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο Κίεβο.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα των παίδων, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ουκρανία. Αισθανόμαστε υπερήφανοι διότι κρατήσατε για μία ακόμη φορά την ελληνική σημαία ψηλά.

Το μέλλον σας ανήκει και ευχόμαστε να εκπληρωθούν τα όνειρα σας, προκειμένου να πανηγυρίζουμε κι άλλες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Ουδείς σας χάρισε αυτό που καταφέρατε και ουδείς θα σας χαρίσει κάτι στο μέλλον. Με σκληρή δουλειά θα πετύχετε τους στόχους σας» ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ.

Στο μεταξύ, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος Γ. Χαλβατζάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Εθνικής Παίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας (U16).

Με την εικόνα που παρουσίασε και την πορεία που διέγραψε, η Εθνική μας ομάδα επιβεβαίωσε ότι το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ είναι χτισμένο πάνω σε γερά θεμέλια, που του εξασφαλίζουν ένα λαμπρό μέλλον».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης