Σήμερα (19.00) θα πραγματοποιηθούν στα Σεπόλια οι τελικοί του τουρνουά μπάσκετ 3X3 των «AntetokounBros» που διοργανώνει η ΝΙΚΕ προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των τριών αδερφών του.

Με το «AntetokounBros 2019», ο MVP του ΝΒΑ και τα αδέλφια του έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά να αρχίσουν να αθλούνται, να ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζουν και να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες που καθόρισαν την πορεία τους: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στους στόχους, τον αλτρουισμό και την αγάπη για την οικογένεια και τον αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα του αν έχουν φτάσει στους τελικούς, θα κερδίσουν την επίσημη φανέλα των AntetokounBros και μια θέση στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σημερα στο γήπεδο στα Σεπόλια, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του.

Κάθε πόντος του τουρνουά ισοδυναμεί με 1 ευρώ, το οποίο η ΝΙΚΕ θα επενδύσει σε κοινότητες.

Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), ανέλαβε την ανάπλαση των 3 ανοιχτών γηπέδων για την πραγματοποίηση του τουρνουά, ώστε να προσφέρει στα παιδιά ένα όμορφο περιβάλλον για να αθλούνται και μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης