Την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου η Εθνική μας ομάδα να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης κατά την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» για την Κίνα.

Μεταξύ άλλων ο διεθνής σέντερ παραδέχτηκε ότι «σίγουρα είμαστε από τα φαβορί!», εννοώντας για την κατάκτηση μεταλλίο στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού:

«Θα ήθελα όταν γυρίσουμε και έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό και σίγουρα θα είναι πολύ σπουδαία υπόθεση να καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Έχουμε ακόμη αρκετές μέρες προετοιμασίας μπροστά μας και ως τώρα έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο Τουρνουά Ακρόπολις απέναντι σε τρεις πολύ καλές ομάδες. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, σίγουρα είμαστε από τα φαβορί. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και μεγάλο βάθος. Η προσθήκη του Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι κάτι διαφορετικό, εμείς τον βοηθάμε κι αυτός εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, από τον Γιάννη μέχρι τον τελευταίο, για να πετύχουμε όλοι μαζί τον ίδιο σκοπό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης