Κανονικά στη διάθεση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των ανδρών θα είναι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως επιβεβαίωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.
«Ο Γιάννης είναι μια ιδιαιτερότητα πλέον, όπως έχω πει το τελευταίο διάστημα. Εμάς δεν μας προβληματίζει, γιατί είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του και ξέρουμε τι γίνεται.
Είχαμε πει ότι τον Σεπτέμβριο θα μπορούσε να μας βοηθήσει για ένα παιχνίδι στα «παράθυρα». Κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί άλλαξαν οι υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ. Δεν είχαμε, όμως, μεγάλο άγχος για να λέμε την αλήθεια.
Ξέραμε ότι έχει γίνει το μεγάλο βήμα για τη πρόκριση και είπαμε ότι ο Γιάννης μπορεί και να μην έρθει. Αυτή την στιγμή θεωρούμε ότι ο Γιάννης θα είναι κανονικά στο Παγκόσμιο. Στο Παγκόσμιο εκτός των άλλων θα συμμετέχει και η Αμερική με σούπερ ρόστερ, κάτι, που είναι μεγάλο κίνητρο, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι κάτι το οποίο τραβάει τους χορηγούς και μαζεύει όλα τα σημαντικά πράγματα του μπάσκετ.
Άρα για έναν παίκτη, όπως ο Γιάννης που είναι all star και αρχηγός στην ομάδα της Ανατολής, είναι ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Γιάννης θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει και να βοηθήσει την ομάδα και αυτή την στιγμή δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης