Ριζούλης: «Τέλος η Λάρισα, δεν πάω φυλακή για καμία ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 14:15
Ριζούλης: «Τέλος η Λάρισα, δεν πάω φυλακή για καμία ομάδα»

Σημαντικές οι εξελίξεις στην ΚΑΕ Λάρισα με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ριζούλη να ανακοινώνει μέσω συνέντευξης Τύπου, πως η ομάδα δεν θα υπάρχει στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν. Ο Ριζούλης είπε χαρακτηριστικά πως «δεν θα πάει φυλακή για να έχει μια ομάδα», ενώ στάθηκε στην απουσία στήριξης, παρά το γεγονός ότι πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση της Stoiximan Basket League.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είπε: «Τέλος η ΚΑΕ Λάρισα, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας, παρότι τερματίσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ στην τέταρτη θέση.

Για ποιον λόγο να ασχοληθώ. Θα πηγαίνω κι εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες, έστω αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα. Η Λάρισα μπορεί να χάρηκε, να γέμισε το γήπεδο, αλλά δυστυχώς μια ομάδα για να συντηρηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα κι εγώ δεν τα έχω.

Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει να έχει μια ομάδα προϋπολογισμό 800.000€ και καλά κάνει. Όταν εμείς έχουμε έσοδα με το ζόρι 250.000€, πώς να βγάλουμε τη χρονιά; Φέτος με το ζόρι, θα ξεπληρώσουμε τους παίκτες.

Θα ανασταλεί η λειτουργία της ΚΑΕ. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Εγώ δεν έχω καράβια, ούτε εφοπλιστής είμαι, ούτε κάνω παρανομίες για να έχω έσοδα από άλλες πηγές. Αν είχα βοήθεια, θα μπορούσα να διατηρήσω την ομάδα. Δεν μπορεί να έχουμε έναν Λαρισαίο χορηγό τον Παπαγιάννη και δυο - τρεις επιχειρήσεις που προμηθεύονται -και τις ευχαριστώ- είκοσι διαρκείας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 14:17