Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για τη σειρά τών αγώνων του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Αμερικανό άσο να επισήμανει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι για τις μάχες με τους Λιθουανούς.

«Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμασταν κάθε μέρα για αυτά τα παιχνίδια και σήμερα έχουμε μία προπόνηση ακόμη, ενώ είδαμε και σε βίντεο τη Ζαλγκίρις. Είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Ο Παπανικολάου δυστυχώς δεν είναι, αλλά όσοι είμαστε, θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις», δήλωσε αρχικά ο Μπόμπι Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματσάρισμα του Πρίντεζη με τον Γιανκούνας: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει ο Πρίντεζης. Θα είναι ένα ματσάρισμα-κλειδί για το παιχνίδι. Είναι έμπειρος παίκτης, που προσφέρει πολλά και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω».

Αν είναι όνειρό του το Final Four, γιατί με τη Σιένα δεν θα τα είχε καταφέρει στο παρελθόν: «Είναι όνειρό μου και ένας από τους λόγους που ήρθα στο Ολυμπιακό. Τώρα, η ευκαιρία να πάμε σε ένα Final Four είναι μεγάλη. Τότε με τη Σιένα νιώθαμε σίγουροι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αλλά, τώρα έχουμε μία καλή ευκαιρία με τον Ολυμπιακό».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ως πλεονέκτημα την εμπειρία: «Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν πάει σε Final Four και έχουν πάρει και τίτλους. Μετράει η εμπειρία, αλλά θα είναι δύσκολη η σειρά. Είναι δύσκολη ομάδα η Ζαλγκίρις με καλό προπονητή. Θα τα δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά σίγουρα η εμπειρία μετράει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης