Παρουσία του Μάικ Μπράουν θα διεξαχθεί την Τρίτη στο ΣΕΦ το κρίσιμο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στο φάιναλ φορ (η σειρά είναι στο 2-2).

Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του Coach of the year στο ΝΒΑ, θα παρακολουθήσει από κοντά το εν λόγω ματς, προκειμένου να τσεκάρει τον Σάσα Βεζένκοφ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δεδομένο πως στους Κινγκς, που κατέχουν τα δικαιώματα του Βούλγαρου φόργουορντ, υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, κάτι που έχει ούτως ή άλλως γίνει φανερό από τις πολλαπλές επισκέψεις ανθρώπων της ομάδας σε αγώνες του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη υπάρξει τρεις επισκέψεις ανθρώπων από το Σακραμέντο στην Ελλάδα, καθώς νωρίτερα στη σεζόν είχαν έρθει ο αντιπρόεδρος των «βασιλιάδων», Φιλ Τζάμπουρ, μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ, Μόντε ΜακΝέρ, ο βοηθός GM Γουές Γουίλκοξ αλλά και το μέλος του προπονητικού επιτελείου, Τζέι Τριάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης