ΠΑΟ: Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟ: Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη διεξαγωγή της σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τη λήψη μέτρων ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού, τη Δευτέρα 20/1/2014 και ώρα 7.30μ.μ στο ΟΑΚΑ.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ.Γιώργος Ζαφειρόπουλος, με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ.Γιώργος Κονδύλης, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ.κ. Γιώργος Μοιρέας και Μιχαήλ Γεωργαντής, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ Χρήστος Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ κ.Δημήτρης Βαλασιάδης και ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ κ.Κωνσταντίνος Αγγέλου.

Κατόπιν της σύσκεψης αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

-Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια

-Θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν τα πτυσσόμενα τμήματα 103β, 105β και 107β.

-Θα συμπτυχθούν κατά οχτώ (8) σειρές καθισμάτων επί τριάντα οχτώ (38) θέσεων το πτυσσόμενο τμήμα των κερκιδων 134β, 136β και 138β.

-Θα απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του ΟΑΚΑ όλα τα κινητά σιδερένια κιγκλιδώματα πλην αυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγώνα.

-Δεν θα υπάρχει μεγαφωνική εγκατάσταση όπισθεν του πάγκου του Ολυμπιακού.

-Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα «Γ»

-Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα γίνει μεμονωμένα χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο και τρεις ζώνες περιμετρικά του κλειστού του ΟΑΚΑ όπου θα αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γυμναστήριο σε φιλάθλους που θα φέρουν πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

-Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους μαζί με το εισιτήριο που θα κατέχουν.
-Οι Θύρες του κλειστού του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 5μ.μ της Δευτέρας 20/1/2014.
-Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας πλην εκείνων του ΕΣΑΚΕ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 17:01