Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «rsport.ru» παραχώρησε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον οποίο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρει στο διάβα της στο φάιναλ φορ της Euroleague στη Μαδρίτη

«Χωρίς αμφιβολία, ο Σπανούλης είναι ο βασικός τους παίκτης, καθώς πολλά ξεκινούν από εκείνον. Είναι ο δημιουργός τους και γενικά πολύ σημαντικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους. Ο Πρίντεζης παίζει επίσης πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίζουν μαζί για τρία με τέσσερα χρόνια. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε για τους Πειραιώτες ο Σέρβος άσος, ο οποίος ως γνωστόν ήταν κάτοικος Πειραιά την τετραετία (2007-11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Τεόντοσιτς έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του στην «ομάδα του στρατού», Δημήτρη Ιτούδη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κανείς στην ομάδα του δεν σκέφτεται το παρελθόν, αναφερόμενος φυσικά στην τραυματική ήττα για την ΤΣΣκα στον τελικό του 2012 στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας πολύ καλός ψυχολόγος. Ξέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και μας προετοιμάζει πολύ καλά. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε αυτό δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το παρελθόν. Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, καθώς μερικοί παίκτες δεν ήταν τότε στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης