Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσιάστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο Παναγιώτης που πήρε πρώτος τον λόγο ανέφερε: «Καιρός ήταν μάλλον για τη νίκη μας εδώ. Ήταν μια ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή, ακόμα και σε αυτούς που δεν κάθισαν στον πάγκο, αλλά στην κερκίδα».

Για την αποστολή του Ολυμπιακού και το ζήτημα που προέκυψε πριν το παιχνίδι, σχολίασε: «Ο Γιαννακόπουλος κάνει κακό στην ομάδα του. Σήμερα αποφάσισε να βρει τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ; Σε κάθε ματς βρίσκονται 35 άτομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής, που ακολουθεί: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός. Θέλω από τον κόσμο να είναι άψογος και να μας υποστηρίξει. Θέλω να πω και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως ήταν άψογος και θέλω και ο δικός μας να είναι έτσι».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σειρά του ανέφερε: «Σήμερα έγιναν πολλά και δεν είναι η στιγμή να τα πούμε σήμερα. Κάποια στιγμή θα τα πούμε. Να τελειώσουμε ομαλά και θα μιλήσουμε. Είπε ο κύρος Σχοινάς πως αν δεν βγει ο Παναθηναϊκός θα μηδενιστεί και εμείς είπαμε να φύγουν για να αρχίσει το ματς».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το πώς είναι ένα τέτοιο παιχνίδι από τον πάγκο: «Είναι σαν να παίζεις εσύ, άλλη κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης