Την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη (26/1) αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Euroleague.

H διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» ενημέρωσε πως το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό έως και την Τετάρτη (26/1) «έχοντας γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, πολιτών, χρηστών και εργαζόμενων του συγκροτήματος, λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων, των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και της πολύ μεγάλης ποσότητας χιονιού».

Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Euroleague για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα, εξαιτίας των οποίων εξάλλου οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν ούτε χθες (24/1) αλλά ούτε και σήμερα (25/1), αφού οι παίκτες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στα βόρεια προάστια.

Έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβληθεί εκ νέου ο εξ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτή τη φορά, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» και όχι λόγω του κορωνοϊού και θα αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς.