Στη μεγάλη επένδυση που έγινε φέτος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του στο ACTION24, στο περιθώριο του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, τόνισε πως ο στόχος της σεζόν είναι να παίξει ο Παναθηναϊκός καλό μπάσκετ και να φέρει ξανά μαζικά τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα τουρνουά που τιμάμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και θέλουμε πάντα έχουμε το ψηλότερο επίπεδο. Η Παρτίζαν ήταν η καλύτερη ομάδα πέρυσι στην Euroleague, έγιναν αυτά με τη Ρεάλ και δεν κατάφερε να πάει στο Final-4.

Η Εφές έχει πάρει δύο Euroleague τα τελευταία τρία χρόνια και η Μπάγερν προσπαθεί να κάνει το restart. Ομάδες υψηλού επιπέδου, έχουμε επανέλθει και εμείς στο ψηλότερο σκαλοπάτι και εύχομαι να γίνουν ωραία ματς» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

«Εγώ και η οικογένεια μου διαχρονικά είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό. Άλλες φορές περισσότερο, άλλες φορές λιγότερο. Τυχαίνει φέτος να είναι μια από τις χρονιές που έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση. Θα είμαι ευχαριστημένος με το να παίζουμε ωραίο μπάσκετ να έρχεται ο κόσμος με τις οικογένειες του, να χαίρεται και να φεύγει με προσμονή και να μετράει την ώρα για να έρθει ξανά στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έρθουν και οι επιτυχίες οι αγωνιστικές και μπορέσουμε να πάμε στο Final-4 ή να σηκώσουμε την μεγάλη κούπα θα χαρούμε πάρα πολύ».

Όσο για τα έργα που έχουν αρχίσει στο ΟΑΚΑ; «Δυστυχώς η πολιτεία δεν είχε διατηρήσει το γήπεδο στην κατάσταση που θα έπρεπε. Φέτος θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουν γίνει. Αλλάζουμε ύδρευση, σωληνώσεις, καλοριφέρ και κάποιες ενέργειες εντός του γηπέδου. Το πραγματικό λίφτινγκ θα γίνει του χρόνου ώστε την επόμενη σεζόν να έχουμε ένα γήπεδο που θα χαιρόμαστε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης