Στο ΑΣΕΑΔ προσέφυγε την Τρίτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να προσβάλει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον προημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, που κατακυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού.

Από την περασμένη Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, όταν ανακοίνωσε την απόφασή του ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, στο «τριφύλλι» εξέταζαν το πως θα έπρεπε να κινηθούν και δεν είχαν καταλήξει για το αν θα είχε νόημα η έφεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένου ότι η πρώτη απόφαση του ΑΣΕΑΔ ζητούσε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να λάβει απόφαση σχετικά με την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός (ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την είχε αρχικά απορρίψει ως απαράδεκτη θεωρώντας πως ήταν αναρμόδιο όργανο να αποφανθεί), στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να δικαιωθούν και να ισχύσει η νίκη τους με 77-76 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προβεί σε καταγγελία για κατακύρωση υπέρ της του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, λόγω της παρουσίας του τότε ιδιοκτήτη και προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στις 9 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης