«Δικαστική παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015, 14:34
«Δικαστική παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε «δικαστική» την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ, μετά την απόρριψη της αίτησης των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ σχετικά με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015, 14:37