O Παναθηναϊκός επικράτησε με 86-85 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη Δευτέρα, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των μεταξύ τους παιχνιδιών, για τα πλέι οφ της Euroleague, ωστόσο κανείς στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» δεν επαναπαύεται, γνωρίζοντας ότι κερδήθηκε απλά μία μάχη και όχι ο… πόλεμος.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας για τον αυριανό τέταρτο αγώνα με τους Μοσχοβίτες, που και πάλι θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έκρουσε το «καμπανάκι» της συγκέντρωσης στους παίκτες του, προειδοποιώντας ότι το συγκρότημα του Ιτούδη θα εμφανιστει καλύτερο συγκριτικά με το ματς της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρέπει να περιμένουμε να κερδίσουμε και πάλι από τα… σουτ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις και να έχουμε λύσεις. Αν καταφέρουμε να παίξουμε καλή άμυνα, να έχουμε συγκέντρωση και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη και τα εύκολα καλάθια τότε θα είμαστε στον σωστό δρόμο».

«Δε μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν. Δε μ αρέσει να κοιτάζω πίσω. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί στο παιχνίδι μας και να δώσουμε τη μάχη μας. Όπως κάναμε, δεν ξεγελιόμαστε. Η ΤΣΣΚΑ θα παρουσιαστεί καλύτερη από τη Δευτέρα και πρέπει να είμαστε και εμείς καλύτεροι».

Aπό την πλευρά του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δήλωσε: «Όχι μόνο δεν έχουμε χαλαρώσει μετά την νίκη μας στο τρίτο ματς, αλλά ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι. Να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε τη Δευτέρα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 16 τρίποντα που πετύχαμε έμαθα ότι είναι ρεκόρ, οπότε αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα ξαναγίνει. Συμβαίνει μια φορά τον χρόνο. Οπότε γίνεται αντιληπτό πως πρέπει να έχουμε κι άλλες λύσεις. Μέσα κι έξω από την ρακέτα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος με ψηλά γκαρντ που έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δεν είναι άτρωτη ομάδα και το ξέρουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης