Τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού ανιχνεύτηκαν στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έπειτα από ελέγχους που έγιναν, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αποψινός (21.00) αγώνας του «τριφυλλιού» κόντρα στη Ζαλγκίρις, για την Euroleague.

Τα τρία νέα περιστατικά αφορούν παίκτες της ομάδας, και, με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» έμειναν με μόλις έξι διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές για το ματς με τους Λιθουανούς, το παιχνίδι με την ομάδα του Κάουνας οδηγήθηκε σε αναβολή, η οποία ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει το δεύτερο ταξίδι της Ζαλγκίρις στην Αθήνα

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής, το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να αναλάβει όλα τα έξοδα του δεύτερου ταξιδιού των Λιθουανών στην Αθήνα.

Κι αυτό διότι η αποστολή της ομάδας από το Κάουνας βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα, ενώ ο αγώνας δεν διεξήχθη λόγω «ευθύνης» των γηπεδούχων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης