Στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα στάθηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, εν όψει του αυριανού αγώνα των πράσινων με την Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας μεταξύ άλλων ειδική μνεία στη μεγάλη επίδραση του Νικ Καλάθη στο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται από πέντε σερί νίκες, με τις τρεις να είναι εκτός έδρας και τη μία μέσα στη Μόσχα, το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό τα λέει όλα για τη φόρμα και την αυτοπεποίθησή τους. Είναι μία αθλητική ομάδα, προσπαθεί να πιέσει από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αναγκάζοντας τις άμυνες σε κατάρρευση στη ρακέτα.

Ο Καλάθης, ο οποίος δημιουργεί τα μισά από τα πικ εν ρολ τους, ορίζει τον ρυθμό και γι’ αυτό δεν μεγάλη ποικιλία.

Αλλά, ο ίδιος μπορεί να δημιουργήσει πολλές καταστάσεις για τους τοπ παίκτες που έχουν και κόντρα σε εκείνους θα πρέπει να παλέψουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμυντικά -και αυτή είναι η πιο σημαντική παράμετρος- ο Παναθηναϊκός πιέζει πολύ επιθετικά. Φυσιολογικά, είμαστε καλοί στις αποστάσεις στο παρκέ, αλλά κόντρα σε μία τέτοια άμυνα θα πρέπει να είναι πιο δύσκολο.

Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ και οι πόντοι στο τρανζίσιον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ιταλικής ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης