H εύρεση ψυχικής δύναμης και πνευματικών αποθεμάτων, προκειμένου να ανατρέψει ο Παναθηναϊκός το αρνητικό κλίμα και να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα, είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό των «πράσινων», Δημήτρη Πρίφτη, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (18/11, 21:30), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη «Zalgirio Arena», με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει σχετικά με τον αυριανό αγώνα: «Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Πρόκειται για ένα καλό και συμπαγές σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαφέστατα η εικόνα μας δεν είναι η κατάλληλη, δεν είναι η σωστή. Προφανώς τα αποτελέσματά μας είναι πολύ αρνητικά. Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη και τα πνευματικά αποθέματα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα. Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογική πίεση, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε».

Αναφορικά με το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας σχολίασε: «Προφανώς το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο για κανέναν. Η αλληλουχία των παιχνιδιών δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για προπόνηση. Όπως είπα, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει και ψυχολογική πίεση και σωματική κούραση, κυρίως πνευματικά πρέπει να εργαστούμε μεταξύ μας για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Νέντοβιτς, ο οποίος μεταβαίνει στο Μόναχο, σημείωσε ότι: «Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Νέντοβιτς, θα έρθει στο Μόναχο. Ελπίζουμε να είναι σε μία κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προφανώς, μας έλειψε από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ειδικά στην επίθεση. Όταν έχουμε κάποια δυστοκία και δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, προφανώς είναι ένας παίκτης, στον οποίο εκ προοιμίου στηριζόμαστε στην επιθετική του ικανότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης