Νίκη πάση θυσία θέλει το Σάββατο (14/3, 17:00) ο Πανελευσινιακός στο Ρέθυμνο, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ ανδρών.

 Η ομάδα της Ελευσίνας βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 24 βαθμούς και δίνει μάχη για την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Αθανασούλας με δήλωσή του στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης εξηγώντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παλέψουν απέναντι στην 6η του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Αθανασούλας έγραψε αρχικά: «Το περασμένο Σάββατο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι στα Τρίκαλα, αλλά δυστυχώς δεν έφερε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παλέψαμε όλα τα παιδιά για ό,τι καλύτερο αλλά για άλλη μια φορά μας πρόδωσε η αμυντική μας προσέγγιση στο παιχνίδι, αφού δεχθήκαμε ογδόντα πόντους στην έδρα μας. Πλέον τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας και για να πιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμάς.

Χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων και όχι μόνο δικές μας νίκες. Δυστυχώς, αυτή την στιγμή βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο και η ψυχολογία μας δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε. Θεωρώ πως η υπερηφάνεια και ο εγωισμός όλων των παιδιών τώρα πρέπει να φανεί, τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και δεν θα πρέπει να τα παρατήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη αλλά έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να δώσουμε το εκατό τοις εκατό, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε την συνείδηση μας καθαρή και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Στη συνέχεια, ο Αθανασούλας επικεντρώθηκε στο αυριανό παιχνίδι στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα εμείς θα πρέπει να τα δίνουμε όλα ανεξαρτήτως αντιπάλου γιατί χρειαζόμαστε νίκες.

Καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της θέλει να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και έχει ένα στιλ παιχνιδιού που αν επιβάλλει το παιχνίδι της θα κυνηγάς από πολύ νωρίς.

Αμυντικοί μας στόχοι είναι να σταματήσουμε το επιθετικό τους “transition” και να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πάμε για την νίκη γιατί βρισκόμαστε σε δεινή βαθμολογική θέση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης